Ford Driving Skills for Life 2016

 04 March 2016

Ford organiseert ook in 2016 Ford Driving Skills for Life. De gratis opleiding die jongeren tussen 18 en 24 beter voorbereid op de gevaren in het verkeer gaat dit jaar voor 1000 deelnemers (500 in 2014, 750 in 2015). De eerste sessies vinden midden april plaats bij Brussels Kart in Groot-Bijgaarden. Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.drivingskillsforlife.be.

Waarom Ford Driving Skills for Life? Elke dag verschijnt er wel een artikel over dramatische ongevalstatistieken, ongevallen door alcohol, overdreven snelheid of onoplettendheid achter het stuur en de kwetsbaarheid van jongeren in het verkeer. Ford Driving Skills for Life wil vechten tegen de onaanvaardbare ongevalstatistieken. Hoe? Met een gratis opleiding van een halve dag die jongeren beter voorbereid op de gevaren op de openbare weg. Het project wordt toegejuicht door het BIVV, Touring & VAB.

Ford Driving Skills gaat midden april van start bij Brussels Kart in Groot-Bijgaarden.

  • Zaterdag 16 of zondag 17 april voor Nederlandstaligen
  • Zaterdag 23 of zondag 24 april voor Franstaligen

Andere data worden gepland in het najaar.

Slechts 2 voorwaarden om deel te nemen: leeftijd tussen 18 en 24 en een definitief rijbewijs Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.drivingskillsforlife.be. Deelnemers kunnen dankzij een Instagram-wedstrijd ter plaatse trouwens een iPad Mini winnen voor de meest originele foto.