Warning: Attempt to read property "meta_title_nl" on null in /srv/www/ford/dsfl_be/www/components/com_pressrelease/views/pressrelease/tmpl/default.php on line 5

Warning: Attempt to read property "meta_description_nl" on null in /srv/www/ford/dsfl_be/www/components/com_pressrelease/views/pressrelease/tmpl/default.php on line 11

Warning: Attempt to read property "meta_keywords_nl" on null in /srv/www/ford/dsfl_be/www/components/com_pressrelease/views/pressrelease/tmpl/default.php on line 17

Ford Driving Skills for Life – gratis opleidingssessies 2019

 14 February 2019

Sint-Agatha-Berchem, 14 februari 2019 – Ford België start in april met Driving Skills for Life, editie 2019! Jonge chauffeurs kunnen volgens het beproefde concept gratis deelnemen aan de rijvaardigheidstraining die hen veiliger helpt deelnemen aan het verkeer. Kandidaat-deelnemers die voldoen aan twee voorwaarden – tussen de 18 en 24 jaar oud en een definitief rijbewijs op zak – kunnen zich gratis inschrijven op www.drivingskillsforlife.be.

De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap.

De hervorming van het rijbewijs in België met als doel de verhoging van de verkeersveiligheid is een goede zaak, maar niet zaligmakend. Het bijbrengen van praktische tips rond verkeersveiligheid en vaardigheden aan het stuur blijft nodig, ook na het behalen van een rijbewijs. Dat is dan ook het doel van Ford Driving Skills for Life, een gratis programma dat Ford al in 2003 startte in de Verenigde Staten, “Sweet 16” in 2019. Ondertussen organiseert Ford België het Driving Skills for Life-programma al voor het zesde jaar op rij en in de eerste vijf jaar hadden niet minder dan 3.150 jongeren de kans om deel te nemen.

Bovendien kunnen de deelnemers rekenen op de professionele begeleiding van de hoogopgeleide instructeurs van Ford Lommel Proving Ground.

 

Ford Driving Skills for Life 2019 in België:

  • 27 en 28 april – Ford Lommel Proving Ground (voor Nederlandstaligen)
  • 11 en 12 mei – Brussels Kart Groot-Bijgaarden (tweetalig NL-FR)
  • Ford onderzoekt de mogelijkheid om een derde weekend te organiseren en zoekt hiervoor een geschikte plaats in Wallonië. Alle advies in dit verband van harte welkom.

Tijdens elk van deze weekends worden vier sessies georganiseerd van een halve dag. Inschrijven voor deze gratis rijvaardigheidstraining kan op www.drivingskillsforlife.be.